Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 
 
 
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ
Ιχθυοπωλείο Λάρισα

Το ιχθυοπωλείο μας “Παγασητικός” το οποίο εδρεύει στην Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στην οδό Κύπρου 15, ιδρύθηκε το 1950 και μέχρι σήμερα εξακολουθεί να προσφέρει στο πιάτο κάθε καταναλωτή ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. 

Σήμερα έχει περάσει στα χέρια της δεύτερης γενιάς, η οποία συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και την ίδια αγάπη να εξελίσσεται, να καινοτομεί, να ενδιαφέρεται για την άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη αλλά και για την σωστή διατροφή του.

 
 
 
 
 


Στο ιχθυοπωλείο μας, μπορείτε να βρείτε καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία από φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Σας δίνουμε την δυνατότητα να παραλάβετε τα ψάρια σας εκτός από νωπά και ψητά, τηγανητά, μαγειρεμένα, σε πακέτο μέσα ειδική συσκευασία ή και με delivery από τις 12 έως τις 4 το μεσημέρι. 

Στο μοντέρνο και καλαίσθητο χώρο που βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το ιχθυοπωλείο μας, λειτουργεί επίσης κουζίνα με μαγειρεμένο φαγητό όπως γαριδομακαρονάδες, μύδια σαγανάκι, ξιφία λεμονάτο και μεγάλη ποικιλία από ψητά και τηγανητά ψάρια, τα οποία μπορείτε να συνοδεύσετε με ολόφρεσκες σαλάτες. 

Το φιλικό περιβάλλον, η γρήγορη εξυπηρέτηση και η μεγάλη ποικιλία φρέσκων ψαριών που θα βρείτε σ'εμάς, καθιστούν το ιχθυοπωλείο μας ένα από τα καλύτερα ιχθυοπωλεία στην Λάρισα αλλά και σε όλη τη Θεσσαλία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στον καταναλωτή τη δυνατότητα να επιλέξει το ψάρι που επιθυμεί, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων ψαριών και να τ'απολαύσει.

Μπορείτε να κάνετε την τηλεφωνική σας παραγγελία
για να παραλάβετε τα ψάρια σας έτοιμα, καθαρισμένα ή ακόμα και μαγειρεμένα την ώρα που επιθυμείτε.