Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Όροι
 
 
 
Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ
Παγασητικός | Ιχθυοπωλείο Λάρισα

Αξιοποιώντας την εμπειρία 68 χρόνων στο χώρο των θαλασσινών, το ιχθυοπωλείο Παγασητικός εισάγει κάτι νέο και καινοτόμο για τα δεδομένα της Λάρισας, δίνοντας στους Λαρισαίους την ευκαιρία να απολαμβάνουν καθημερινά φρέσκα ψάρια, ψητά ή μαγειρεμένα με φρέσκα υλικά.

Πίσω από την πρωτοποριακή επιχειρηματική ιδέα βρίσκονται οι ιδιοκτήτες του Παγασητικού, Γιώργος και Βασίλης Μυλωνάς, οι οποίοι αποτελούν τη δεύτερη γενιά της οικογενειακής επιχείρησης που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1950.

 
 
 
 


Αν λοιπόν σας αρέσει το φρέσκο ψάρι αλλά σας είναι δύσκολο ή χρονοβόρο το καθάρισμα και το μαγείρεμά του, τότε δεν έχετε παρά να πάρετε τηλέφωνο στο ιχθυοπωλείο Παγασητικός και μέσα σε λίγη ώρα ή στην ώρα που επιθυμείτε να λάβετε καθαρισμένα ψημένα ή τηγανητά τα ψάρια της αρεσκείας σας, μέσα σε ειδική συσκευασία που τα διατηρεί στην κατάλληλη θερμοκρασία.

Οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι ν'ανοίξετε το κουτάκι με το λαδολέμονο, να τα περιχύσετε και να τ'απολαύσετε!

Το επιπλέον κόστος για το ψήσιμο ανέρχεται στα 2,5€ το κιλό, ενώ η διανομή είναι δωρεάν. 

 
 
 

φρέσκα & λαχταριστά
 
Μετά τις 11:30 το πρωι και μέχρι τις 16:00, στο ιχθυοπωλείο Παγασητικός λειτουργεί κουζίνα με μαγειρεμένο φαγητό όπως γαριδομακαρονάδες, μύδια σαγανάκι, ξιφία λεμονάτο και μεγάλη ποικιλία από ψητά και τηγανητά ψάρια, τα οποία μπορείτε να συνοδεύσετε με ολόφρεσκες σαλάτες. 
 
 
 
 

Γαύρος, σαρδέλα, αθερίνα, τσιπούρα, λαυράκι, φαγκρί και συναγρίδα αλλά και μαγειρευτά θαλασσινά όπως χταπόδια, μύδια και καλαμαράκια είναι ορισμένες από τις επιλογές που έρχονται στο σπίτι σας ψημένα, τηγανητά ή μαγειρεμένα μ'ένα τηλεφώνημα στο 2410 287814 (διανομή 12:00 έως 16:00).

Η εξειδικευμένη κουζίνα του καταστήματος "Παγασητικός" με χορταστικές μερίδες και η καθημερινή αναζήτηση του φρέσκου με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη προσφέρει όλ' αυτά σε πολύ προσιτές τιμές.


Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας δώσετε
την παραγγελίας σας η οποία θα είναι άμεσα στο χώρο σας.